fbpx

Α1 Ανδρών, 14η αγωνιστική: Οριστικά πρώτος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, μεγάλη νίκη για τον Υδραϊκό

Α1 Ανδρών, 14η αγωνιστική: Οριστικά πρώτος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, μεγάλη νίκη για τον Υδραϊκό

Άνετη εντός έδρας νίκη με σκορ 25-3 για τον ΝΟ Βουλιαγμένης επί του ΟΦΘ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 39 βαθμούς και “κλείδωσαν” την πρωτιά, ενώ την ίδια ώρα ο Υδραϊκός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς δε συνάντησε πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΘ και πλέον στρέφει την προσοχή της πλέον στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπαντάου, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο ΝΟΒ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους 16 του Euro Cup. Αντίθετα, οι Θεσσαλονικείς έμεινα στην τελευταία θέση μ’ έναν βαθμό, και θα πάνε στον Όμιλο G2 της Β’ Φάσης.

Οκτάλεπτα: 6-1, 8-0, 7-1, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 4, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν. 5, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Μπελέσης 1, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Δρίτσας 1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαλέρης, Στεργίου, Καρατζοβάλη, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης 1, Κεϊχανί 1, Βάσιτς, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας 1.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Γιαννέλης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Την ίδια ώρα, ο Υδραϊκός κέρδισε με ανατροπή τον Εθνικό Πειραιά εντός έδρας, με σκορ 11-10, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και αποβολές με αντικατάσταση. Οι γηπεδούχοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρεθούν στον Όμιλο των ισχυρών (G1) της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη ανέτρεψε το εις βάρος της 5-1, με το οποίο έχανε στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά και το 9-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Σε εξαιρετική φόρμα ήταν ο Μανώλης Λιαπάκης, που σκόραρε 5 φορές, εκ των οποίων οι τρεις ήταν με πέναλτι.

Έτσι, οι Υδραίοι ανέβηκαν στην 4η θέση με 19 βαθμούς, προσπερνώντας το Παλαιό Φάληρο, που αγωνίζεται αργότερα κόντρα στο μεγάλο φαβορί, τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 3-2, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 3, Θαλασσινός 3, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 3, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος 1, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σ. Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο