fbpx

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 12-8: Νίκη για τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο Ποσειδώνιο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 12-8: Νίκη για τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο Ποσειδώνιο

Νικητής στη μάχη των «Δικεφάλων» ο ΠΑΟΚ, μιας και επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 12-8 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για το ματς που εκκρεμούσε στην 14η και τελευταία αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 27 βαθμούς με το σημερινό αποτέλεσμα, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, που θα τον φέρει στους ισχυρούς (G1) της Β’ φάσης. Η «Ένωση», που στάθηκε καλά μέχρι το ημίχρονο, θα παίξει στον G2.

Σχετικά με το παιχνίδι, το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ντέρμπι, με τους παίκτες Νίκου Βενετόπουλου να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο Ποσειδώνιο, και να προηγούνται μάλιστα με 4-3 και 5-4 στα μέσα της β’ περιόδου.

Στην επανάληψη όμως, η ομάδα του Χατζηθεοδώρου είχε ένα επιθετικό… ξέσπασμα και έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Με πρώτο σκόρερ τον Μαρίν Ντέλιτς, που σκόραρε 5 φορές, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη με το τελικό 12-8.

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-1, 5-3, 2-0.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Νίκος, Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Πολυμέρης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς 1, Σιαμάς Γιώργος, Σιαμάς Παναγιώτης, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 2, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρήστος 1, Μαρινάγης 3.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο