fbpx

Champions League: Στην καλύτερη επτάδα οι Γενηδουνιάς και Αργυρόπουλος – Δεύτερος σκόρερ ο Φουντούλης (pics)

Champions League: Στην καλύτερη επτάδα οι Γενηδουνιάς και Αργυρόπουλος – Δεύτερος σκόρερ ο Φουντούλης (pics)

Στην καλύτερη επτάδα του Champions League Ανδρών, βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς και Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, έχει πετύχει 13 γκολ, έχει μοιράσει 14 ασίστ, ενώ μετράει 7 κλεψίματα, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας του Χρβόγε Κόλιανιν στη διοργάνωση.

Ο έτερος Έλληνας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανανάκης, με εξαιρετικές εμφανίσεις με το σκουφάκι της Φερεντσβάρος έχει σημείωσε 13 γκολ, έχει μοιράσει 10 ασίστ, ενώ μετράει 11 κερδισμένα φάουλ.

Καλύτερος τερματοφύλακας της πρώτης φάσης αναδείχθηκε ο Λάζαρ Ντομποζάνοφ της Νόβι Μπέογκραντ με 47 αποκρούσεις, ενώ την επτάδα συμπεριλαμβάνονται ακόμη ο Τόμας Βερνού της Μαρσέιγ, ο Ντούσαν Μάντιτς της Φερεντσβάρος, ο Αλβάρο Γκρανάδος της Νόβι Μπέογκραντ και φουνταριστός ο Μάρκο Ζούβελα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

ΜΠΟΜΠΕΡ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

Δεύτερος σκόρερ του φετινού Champions League, εξάλλου, είναι ο Γιάννης Φουντούλης, που έχει σημειώσει 18 γκολ σε έξι αναμετρήσεις στη πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ο πολύπειρος άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο Μάρινιτς Κράγκιτς της Γιαντράν Σπλιτ που έχει ένα γκολ περισσότερο (19).

Ο Γιάννης Φουντούλης έχει πετύχει οκτώ τέρματα κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, έξι απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας και 4 κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Στη τρίτη θέση των σκόρερ βρίσκονται οι Αλβάρο Γκρανάδος της Νόβι Μπέογκραντ, Χανς Ντάουμπε της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και Σαναχούγια της Μπαρτσελονέτα με 17 τέρματα. Την οκτάδα συμπληρώνουν οι Τόμας Βερνού της Μαρσέιγ και Μπαρόσο Μακάρο της Σαμπαντέλ με 16 γκολ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο