fbpx

Ειρήνη Νίνου: Ανάμεσα στις κορυφαίες “μπόμπερ” του Champions League

Ειρήνη Νίνου: Ανάμεσα στις κορυφαίες “μπόμπερ” του Champions League

Υπερήφανοι για τις επιδόσεις της Ειρήνης Νίνου και στην Ευρώπη δηλώνουν στο στρατόπεδο του Εθνικού Πειραιά και φρόντισαν να το επικοινωνήσουν μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στα social media.

Η διεθνής πολίστρια των κυανολεύκων του Πειραιά, με την ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα “κανόνια” του Champions League Γυναικών. Συγκεκριμένα, έχει πετύχει 29 γκολ συνολικά στα παιχνίδια της ομάδας της στην προκριματική φάση, αλλά και στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι διοικούντες του τμήματος γυναικών του “Αυτοκράτορα”. «Το επιθετικό υπερόπλο του Εθνικού GOLDFORCE, η Ειρήνη Νίνου, έχει το υψηλότερο ποσοστό σκοραρίσματος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «κυανόλευκων» στο φετινό LEN CHAMPIONS LEAGUE!».

Ειδικά στη φάση των Ομίλων (ο Εθνικός βρίσκεται στην 3η θέση του Δ’ Ομίλου και περιμένει τα τελευταία ματς το Μάρτιο), η Ειρήνη Νίνου βρίσκεται στην 3 θέση του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ. Στη σχετική λίστα προηγείται η Ουγγαρέζα Κριστίνα Γκάρντα της Ντουναϊσβάρος, αντίπαλος του Αλίμου στο Β’ Όμιλο και ακολουθεί (16) η συμπατριώτισσά της Ρίτα Κέστελι της Ματαρό, ομάδας που κυριαρχεί στον όμιλο του Εθνικού.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ντανιέλα Μορένο της Μεντιτερανί που έχει τα ίδια γκολ με τη Νίνου ενώ 14 έχει πετύχει η Έλενα Ρουίθ της Σαντ Άντριους που εντυπωσιάζει στον πρώτο όμιλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο