fbpx

Κλήρωση Champions League: Με δυνατούς αντιπάλους ο Ολυμπιακός

Κλήρωση Champions League: Με δυνατούς αντιπάλους ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση των δύο Ομίλων της φάσης «8» του LEN Champions League έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) και έβγαλε φυσικά τις μεγάλες μάχες που έρχονται από τον Μάρτιο, με στόχο την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης (τον Ιούνιο).

Εκπρόσωπος της Ελλάδας για ακόμη μια φορά, ο Ολυμπιακός του Χέρβο Κόλιανιν, ο οποίος έμαθε τους αντιπάλους του, που έτσι κι αλλιώς θα ήταν ισχυροί. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά, λοιπόν, κληρώθηκαν στον Β´ Όμιλο όπου θα έχουν αντιπάλους τις άκρως ισχυρές Μπαρτσελονέτα (Ισπανία) και Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), στην οποία αγωνίζεται ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, καθώς και την Μπρέσια (Ιταλία).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέφυγαν, βέβαια, το μεγαθήριο και κάτοχο του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης Προ Ρέκο (Ιταλία), που ηγείται στον Α’ Όμιλο με αντιπάλους τη Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία) των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη, τη Μαρσέιγ (Γαλλία) και τη Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία).

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φάση των «8» είναι με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου στις 9 Μαρτίου, ενώ στις 20 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελονέτα και στις 3 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν εκτός έδρας με τη Μπρέσια.

Αναμφίβολα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ θα κριθεί σε ορισμένα συναρπαστικά παιχνίδια. Στον έτερο Όμιλο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο του Κώστα Κάκαρη και η Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη έχουν – θεωρητικά – τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Οι Όμιλοι του LEN Champions League: 

A’ Όμιλος: Προ Ρέκο, Νόβι Μπέογκραντ, Μαρσέιγ, Γιαντράν Σπλιτ.

Β’ Όμιλος: Ολυμπιακός, Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος, Μπρέσια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο