fbpx

ΑΕΚ: Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επιστρέφει κι αναλαμβάνει τα ηνία στην ομάδα της καρδιάς του

ΑΕΚ: Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επιστρέφει κι αναλαμβάνει τα ηνία στην ομάδα της καρδιάς του

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος είναι πάντα διαθέσιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του. Έτσι, στις δύσκολες συγκυρίες του παρόντος, για το ανδρικό τμήμα πόλο της ΑΕΚ, ο παλιός διεθνής διακεκριμένος πολίστας, που έχει υπηρετήσει την Ένωση από τη θέση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ετοιμάζεται να καθίσει και πάλι στην άκρη του πάγκου της αγαπημένης του, αντικαθιστώντας τον Νίκο Βενετόπουλο.

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΚ, στον χώρο της υδατοσφαίρισης, καθώς ήταν αυτός που την οδήγησε από τη Γ’ Εθνική στα σαλόνια της Α1 πόλο Ανδρών και σε υψηλές θέσεις, ενώ την έφερε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, “επιστρατεύεται” προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ και να σιγουρέψει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, αλλά με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου η ΑΕΚ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Και γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν πως είναι αναγκαίο να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, που θα πιάσει δουλειά από τις αρχές της νέας χρονιάς, τόνισε στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο apexsports.gr:

«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Όποτε μου έχει ζητηθεί είμαι στο πλάι της και τη στηρίζω. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει αυτή η συγκυρία και -σεβόμενος το έργο του Νίκου Βενετόπουλου- θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο, που πλέον είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Έχουμε δύσκολο έργο, καθώς όλες οι ομάδες είναι καλές και ανταγωνιστικές, αλλά κι εμείς έχουμε πολλές πιθανότητες για να μείνουμε στα σαλόνια της Α1».

Να σημειώσουμε ότι, μπορεί ο προπονητικός θώκος στην ΑΕΚ να αλλάζει χέρια, παρόλα αυτά ο Νίκος Βενετόπουλος δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς θα αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου ακαδημιών και σχεδιασμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο