fbpx

Ντίνος Γενηδουνιάς: “Νταμπλ νταμπλ” από τον αρχηγό

Ντίνος Γενηδουνιάς: “Νταμπλ νταμπλ” από τον αρχηγό

Νέα διπλή διάκριση για τον Ντίνο Γενηδουνιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Σε περίοπτη θέση σε μια ενδιαφέρουσα στατιστική κατηγορία φιγουράρει το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ύστερα από έξι παιχνίδια στο φετινό Champions League, ο έμπειρος διεθνής άσος του πρωταθλητή Ελλάδας έχει να επιδείξει 13 γκολ και 14 ασίστ. Μια επίδοση που τον φέρνει στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα με τους παίκτες που έχουν κάνει “νταμπλ νταμπλ” στην διοργάνωση.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γέρκο Μάρινιτς Κράγκιτς της Γιαντράν με 19 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα:

Μια από τις στατιστικές κατηγορίες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά το Champions League πόλο Ανδρών, εξάλλου, είναι οι κορυφαίοι σκόρερ ανά αγωνιστική περίοδο. Σε αυτόν τον πίνακα, λοιπόν, ο Ντίνος Γενηδουνιάς “μοιράζεται” την τρίτη θέση μαζί με τρεις ακόμη παίκτες.

Ο αρχηγός του πρωταθλητή Ελλάδας είχε πετύχει 42 γκολ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στην κορυφαία διοργάνωση της “Γηραιάς Ηπείρου”. Την ίδια επίδοση, αλλά σε διαφορετικές χρονιές “έγραψαν” ο Γκέρκο Ζάλανκι, ο Φελίπε Περόνε και ο Ντάρκο Μποργκούλιαν.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρώην “ερυθρόλευκος” Φίλιπ Φιλίποβιτς, που σημείωσε 51 τέρματα την σεζόν 2013-14 και ακολουθεί ο Άλβαρο Γρανάδος με 43 από πέρυσι.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο