fbpx

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Ανανεωμένη και χωρίς τα μεγάλα αστέρια της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Ανανεωμένη και χωρίς τα μεγάλα αστέρια της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία

Ριζική ανανέωση και ευκαιρία στους χαρισματικούς νεότερους να δείξουν τι αξίζουν με… βουτιά στα βαθιά. Ο Ζολτ Βάργκα γνωστοποίησε μετά το EON Kup τους εκλεκτούς 15 που θα πάρει μαζί του στην Κροατία και σε αυτούς βρίσκονται μονάχα 5 (!) από τη 13άδα που έκαμψε την αντίσταση της ελληνικής ομάδας στον περσινό τελικό του Παγκοσμίου στη Φουκουόκα.

Είχε δείξει την πρόθεσή του από το τουρνουά κιόλας της Βουδαπέστης ως έχει την πρόθεση να δώσει χώρο στη νέα γενιά, να δώσει το πάτημα στο… νέο αίμα που θριάμβευση πέρυσι στο Παγκόσμιο U-20 και το έκανε και πράξη ο Ζολτ Βάργκα. Σπουδαία ονόματα της ουγγρικής αρμάδας που έχουν κουβαλήσει την ομάδα τα τελευταία χρόνια όπως οι Βάμος, Ζάλανκι, Γιάνσικ και ο Μάνχερτζ που πλήγωσε τρις την Εθνική μας, απουσιάζουν από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού τουλάχιστον για το προσεχές πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Η 13άδα του τελικού με την Ελλάδα: Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνχερτζ, Πολ, Βάμος, Νάγκι, Ζάλανκι, Φέκετε, Νέμετ, Βάργκα, Γιάνσικ, Μόλναρ, Βόγκελ.

Οι κλήσεις του Ζολτ Βάργκα για το Ζάγκρεμπ:Μπάνιαϊ, Γκιάπιας, Μπούριαν, Φέκετε, Χάραι, Κόβατς, Μόλναρ, Νάγκι, Πολ, Σεγκάλμι, Τάτραι, Βάργκα, Βιγκβάρι Βέντελ, Βιγκβάρι Βινς, Βίσμεγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο