fbpx

Ο Γ. Αφρουδάκης στο Apexsports.gr: «Υπόσχομαι χρυσό μετάλλιο από την Εθνική πόλο το 2024» (video)

Ο Γ. Αφρουδάκης στο Apexsports.gr: «Υπόσχομαι χρυσό μετάλλιο από την Εθνική πόλο το 2024» (video)

Δικαιωματικά η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών αναδείχτηκε η κορυφαία του ελληνικού αθλητισμού και για το 2023. Δέχτηκε αυτή την τιμή από τους αθλητικούς συντάκτες για 3η συνεχόμενη χρονιά και για την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής των βραβείων βρέθηκε σύσσωμη το βράδυ της Πέμπτης 21/12 στο Μέγαρο Μουσικής, μαζί φυσικά με τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών της, τον Θοδωρή Βλάχο, που ψηφίστηκε και ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς.

Αρκετά λεπτά μετά το τέλος της γιορτής ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μεγάλη δόξα του ελληνικού πόλο, ο Γιώργος Αφρουδάκης, παρέμενε στην αίθουσα, συζητούσε με ανθρώπους του αθλητισμού και δεν σταματούσε να δέχεται συγχαρητήρια για τη νέα ύψιστη διάκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο και ο ίδιος τίμησε με τεράστια συνέπεια επί σειρά ετών.

Του ζητήσαμε να μιλήσει για τη νέα πρωτιά εκ μέρους όλης της ομάδας, το έκανε με χαρά κι έδωσε και μία μεγάλη υπόσχεση. «Θεωρώ ότι είμαστε άξια στην κορυφή τα τελευταία τρία χρόνια κι ευχαριστούμε τα μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμή. Χάσαμε για ένα πέναλτι τον παγκόσμιο τίτλο το καλοκαίρι, αλλά θέλω να δώσω μία υπόσχεση ότι το ασημένιο μετάλλιο στη Φουκουόκα το 2023 και το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο το 2021, θα γίνει χρυσό μέσα στο 2024! Είτε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είτε στο Παγκόσμιο ή μακάρι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δώσουμε και αυτή τη χαρά στους Έλληνες φιλάθλους», δήλωσε στο Apexsports.gr ο σπουδαίος πολίστας του κοντινού παρελθόντος και σημερινός κορυφαίος παράγοντας. 

Ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, που τίμησε άλλη μια χρονιά την ελληνική υδατοσφαίριση και τόνισε ότι αυτή η φουρνιά των διεθνών ίσως και να σχηματίζει Εθνική ομάδα δεκαετίας. Δείτε επίσης τι είπε ο Γιώργος Αφρουδάκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα των παρουσιαστών της εκδήλωσης προς τον τεράστιο Νίκο Γκάλη ότι «η Εθνική πόλο είναι η καλύτερη Εθνική ομάδα όλων των εποχών στη χώρα, πρέπει να το παραδεχτούμε», αλλά και το μήνυμά του με αφορμή την έξαρση της οπαδικής βίας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο