fbpx

Έλενα Ξενάκη: «Ολυμπιακοί Αγώνες, το όνειρο μιας ζωής»

Έλενα Ξενάκη: «Ολυμπιακοί Αγώνες, το όνειρο μιας ζωής»

Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών είναι ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει το νέο έτος η Έλενα Ξενάκη, όπως βέβαια και η πρόκριση στο Final-4 του Champions League με τον Ολυμπιακό.

Η διεθνής φουνταριστή έβαλε το λιθαράκι της ώστε ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους. Η Έλενα Ξενάκη αναδείχθηκε κορυφαία ελληνίδα παίκτρια για το 2023 από το ΚΟΕmag, όπου έκανε και τις δηλώσεις:

«Πιστεύω πως για το 2023 η καλύτερή μου στιγμή ήταν το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Ήταν δυο από τους στόχους που είχαμε θέσει για την περσινή χρόνια – αν και δεν ήταν οι μεγαλύτεροι – και τα καταφέραμε», τόνισε η Έλενα Ξενάκη και συμπλήρωσε:

Το 2023, όπως πάντα, ήταν δίπλα μου η οικογένειά μου και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα εύκολα και στα δύσκολα είναι εκεί για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω και το αγόρι μου που στη καθημερινότητα μου ήταν κοντά μου, με στήριζε στις άσχημες και στις καλές ημέρες. Και φυσικά τις συμπαίκτριές μου με τις οποίες περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί και σίγουρα είναι μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μου.

Οι στόχοι για το 2024 είναι ο σκοπός που έχω όλη μου τη ζωή. Να καταφέρω να βρεθώ στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και αυτή τη στιγμή μιλάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος στόχος πιο σημαντικός από αυτόν».

Με τον Ολυμπιακό θα ήθελα να είμαστε στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και με την εθνική ομάδα να βρεθούμε στο βάθρο σε όλες τις διοργανώσεις που θα λάβουμε μέρος το 2024. Αυτό που θα ήθελα να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Βέβαια εμείς θα είμαστε αυτοί που θα την φέρουμε και μιλάω για την ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο