fbpx

Άγγελος Βλαχόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση πριν από το Ευρωπαϊκό – Η μητέρα, τα ιδανικά, η λαμπρή καριέρα, το πολυπόθητο χρυσό (video, pics)

Άγγελος Βλαχόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση πριν από το Ευρωπαϊκό – Η μητέρα, τα ιδανικά, η λαμπρή καριέρα, το πολυπόθητο χρυσό (video, pics)

Είναι ο πιο πολυταξιδεμένος Έλληνας διεθνής πολίστας, πολλαπλώς διακεκριμένος σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αλλά ακόμα του… λείπουν πολλά και σημαντικά στον αθλητισμό και είναι αποφασισμένος να τα κατακτήσει, μέχρι το τέλος της καριέρας του. Στη ζωή, όμως, θεωρεί ότι δεν του λείπει τίποτα, ότι τα έχει όλα. Κι η περιπέτεια με το σοβαρό ατύχημα της μητέρας του, το περασμένο καλοκαίρι, που του στέρησε τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα (όπου κατακτήθηκε το ασημένιο μετάλλιο), αποτέλεσε μεγάλο μάθημα.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Άγγελος Βλαχόπουλος, βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών του πόλο ξανά, αλλά και της περίφημης σερβικής Νόβι Μπέογκραντ, συγκλονίζει με την εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή “Πισίνα & Σκορ” του ApexSports.

Στην αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξή του στον Γιάννη Κορακή, λίγο πριν από την αναχώρηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ ο πολύπειρος αθλητής ξετυλίγει το κουβάρι της λαμπρής καριέρας του, αναφέρεται στους τρεις μεγάλους στόχους του 2024 (υπάρχουν οι εξασφαλισμένες συμμετοχές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι), για το πολυπόθητο χρυσό που είναι στόχος, καθώς λείπει από το παλμαρέ της “επίσημης διακεκριμένης” των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και στην αδικία, που, όπως ισχυρίζεται υφίστανται “τα αθλήματά μας”. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με συγκίνηση για την περιπέτεια της μητέρας του που τον σημάδεψε, για τα ιδανικά που σχετίζονται με την οικογένεια, αλλά και για την απόκτηση του σερβικού διαβατηρίου.

Χαρακτηριστική και η αναφορά στους σταθμούς της καριέρας στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και στις δύο φορές που ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήθελε να τον φέρει πίσω στην ομάδα με την οποία διέπρεψε εν Ελλάδι, αλλά έτυχαν σπουδαία συμβόλαια στο εξωτερικό και δεν του έκοψε τον δρόμο… Α, του λείπει επίσης και ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, καθώς έχει πάει σε τρεις τελικούς, αλλά δεν έχει ευτυχήσει να σηκώσει το τρόπαιο. Και το κολυμβητήριο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, φέρει τιμητικά το όνομά του!

Αυτά κι άλλα πολλά αποκαλυπτικά στο παρακάτω βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube :

YouTube video

Photos και επιμέλεια βίντεο: Αργυρώ Αναστασίου

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο