fbpx

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Περιμένω δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια»

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Περιμένω δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια»

Το Αϊντχόφεν της Ολλανδίας είναι πανέτοιμο να διοργανώσει ένα εντυπωσιακό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Γυναικών: Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα από την εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2024, όπου ήταν παρών ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοδπονδίας, εκπροσώπησε την European Aquatics. Aπευθυνόμενος στους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καλωσόρισε επίσημα όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους:

«Ήμουν εδώ το 2012 όταν η Αϊντχόφεν φιλοξένησε για τελευταία φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα– είπε αρχικά ο κ.Γιαννόπουλος. Ήταν τέλειο. Οι καλοί μας φίλοι από την Ολλανδία έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διοργανώσουν αυτό το τουρνουά», τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουν ότι οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για όλους μας μετά την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Νετάνια, οπότε η European Aquatics έτρεξε πολύ γρήγορα και τελικά είμαστε εδώ στο Αϊντχόφεν, καθώς και στο Ζάγκρεμπ και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ολλανδία και την Κροατική Ομοσπονδία, καθώς και όλες τις αρχές, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία (για τους αθλητές) να αγωνιστούμε.

Ως λάτρης της υδατοσφαίρισης, περιμένω δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ό,τι καλύτερο σε όλους, σας εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να απολαύσουν όλοι τη διοργάνωση».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο