fbpx

Εθνική Ανδρών: Από χιαστί η πρόκριση στα προημιτελικά – 3η στην τριπλή ισοβαθμία στον Όμιλο, οι Ούγγροι νίκησαν τους Ιταλούς

Εθνική πόλο Ελλάδας

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών θα διεκδικήσει τελικά μέσω των χιαστί – πλέι οφ την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο φιλοξενείται στην Κροατία. Και αυτό γιατί η Ουγγαρία νίκησε με 10-5 την Ιταλία στο τελευταίο ματς της 3ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου.

Έτσι, λοιπόν, στην τριπλή ισοβαθμία που δημιουργήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Όμιλο, ευνοημένες ήταν η Ουγγαρία -αν και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 10-8- κσι η Ιταλία -που είχε νικήσει 15-8 την Ελλάδα. Η Ουγγαρία, ως 1η τελικά και η Ιταλία ως 2η, πέρασαν απευθείας στα προημιτελικά, αφήνοντας 3η την Ελλάδα.

Στο παιχνίδι με την Ιταλία, η ομάδα του Ζολτ Βάργκα επέβαλλε τον ρυθμό της από το δεύτερο οκτάλεπτο και με… αιχμή του δόρατος τον Φέκετε έφθασε σε μια σημαντική επιτυχία.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-0, 4-3, 3-1.

Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα ΕΔΩ.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει, πλέον, τη δεύτερη του Δ’ Ομίλου, δηλαδή μία εκ των Ολλανδία ή Σλοβακία στον αγώνα των πλέι οφ (Πέμπτη 11/1, 20:00) με φόντο τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Τελική βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

1. Ουγγαρία 6

2. Ιταλία 6

3. Ελλάδα 6

4. Γεωργία 0

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο