fbpx

Άλιμος ΝΑΣ Betsson: Ανανέωσε ο Πάνος Βέργος έως το 2027

Η ανανέωση Αλίμου με Πάνο Βέργο

Ύστερα από μόλις λίγους μήνες συνεργασίας, ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson και ο Πάνος Βέργος όχι απλώς συνεχίζουν με κοινό όραμα για τη φετινή σεζόν, αλλά, μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2027.

Η επιτυχημένη πορεία της γυναικείας ομάδας του Αλίμου ΝΑΣ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου τεχνικού, αναγνωρίστηκε από τον σύλλογο και η σύμπλευση των εν λόγω δυνάμεων θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα και στο alimoswaterpolo.com.

Με τον Πάνο Βέργο στο «τιμόνι» ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κατάφερε στην παρθενική του ευρωπαϊκή συμμετοχή να αφήσει το στίγμα του στο LEN Champions League, προκρινόμενος από τα προκριματικά με μεγάλες νίκες και συμμετέχοντας με αξιώσεις στη φάση των Ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η παρέα της πραγματοποίησαν υψηλές πτήσεις, με ωραίο και σύγχρονο πόλο, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της Α1 γυναικών.

Αναλυτικά ανακοίνωση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson: 

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Πάνο Βέργο.

Μια σχέση και συνεργασία εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, η οποία θα συνεχιστεί έως το 2027, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συμφωνίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο