fbpx

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Η νέα ώρα του αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία – Στα προημιτελικά Σερβία και Μαυροβούνιο

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Η νέα ώρα του αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία – Στα προημιτελικά Σερβία και Μαυροβούνιο

Νωρίτερα από την ώρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος, θα διεξαχθεί τελικά ο χιαστί αγώνας της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών κόντρα στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους “8” στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, το ματς ορίστηκε στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) αύριο Πέμπτη 11/1 και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3. Έτσι δεν θα συμπέσει χρονικά και με τον ημιτελικό της Εθνικής Γυναικών με την Ισπανία, για το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, που είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 (επίσης ζωντανά από ΕΡΤ 3).

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας, η Εθνική μας των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Παρασκευής (12/1) στις 19:30 (ώρα Ελλάδας), την οικοδέσποινα Κροατία.

Στο μεταξύ, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Ανδρών εξασφάλισαν, από τα χιαστί της Τετάρτης (10/1), Σερβία και Μαυροβούνιο. Η Σερβία επικράτησε με 14-10 της Γαλλίας και θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία σε ένα τρομερό παιχνίδι με φόντο τα ημιτελικά. Από την πλευρά του το Μαυροβούνιο επιβλήθηκε με 10-5 επί της Γερμανίας και θα κοντραριστεί με την Ιταλία.

Το πρόγραμμα των χιαστί της Πέμπτης 11/1:

18:00 Ελλάδα – Ολλανδία

20:00 Γεωργία – Ρουμανία

Προημιτελικά, Παρασκευή 12/1:

16:00 Ουγγαρία – Σερβία

17:30 Ισπανία – Γεωργία ή Ρουμανία

19:30 Κροατία – Ελλάδα ή Ολλανδία

21:15 Ιταλία – Μαυροβούνιο

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο