fbpx

Παναθηναϊκός: Τεράστιο μεταγραφικό μπαμ με Παπανικολάου (pics)

Ο Παπανκολάου στον ΠΑΟ

Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, με άρωμα Ελλάδας από Αμερική. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κατάφερε να κάνει δικό της το κορυφαίο project αυτή τη στιγμή στην ελληνική υδατοσφαίριση, τον MVP του NCAA Νίκο Παπανικολάου!

Ο Έλληνας διεθνής φουνταριστός επαναπατρίζεται για χάρη των πράσινων, σε μια κίνηση που δείχνει τις προθέσεις του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια και αναμφίβολα ο Παπανικολάου θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Ύστερα από μια λαμπρή πορεία στο NCAA με το Μπέρκλεϊ, όπου σάρωσε τα «δαχτυλίδια» και τους ατομικούς τίτλους, ο Παπανικολάου επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ώστε να σπουδάσει, αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας και από τότε είχε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη Μάζη.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Νίκος Παπανικολάου θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κανονικά και θα βοηθήσει το “τριφύλλι” όχι μόνο στη θέση του φουνταριστού, αλλά και στην άμυνα των 2μ., καθώς και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας, διότι έχει την ευχέρεια να το κάνει. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός κολυμβητής και όλα τα παραπάνω δείχνουν τη σημαντικότητα της επιτυχημένης μεταγραφής από τους πράσινους, που συμφώνησαν με τον παίκτη για τα επόμενα 2,5 χρόνια και φιλοδοξούν ο Παπανικολάου να είναι η αρχή της ενίσχυσης της ομάδας, με στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πόλο τα επόμενα χρόνια.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη δεν ήταν κρυφό και το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο τώρα ολοκληρώθηκαν τα τυπικά και ο αθλητής αποτελεί με κάθε διαβεβαίωση μέλος των «πράσινων». Τέλος, με την Εθνική ομάδα ο Παπανικολάου έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων στο Σομπατέλι το 2018, στη συνέχεια σάρωσε στο NCAA, ενώ πρόσφατα κλήθηκε από τον Θοδωρή Βλάχο και στην Εθνική Ανδρών.

Φυσικά, ο Παπανικολάου προπονείται ήδη με τους νέους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες. Δείτε τη σχετική φωτο:

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο