fbpx

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Η μεγάλη ευκαιρία για το διπλό κέρδος, στον ημιτελικό με Ισπανία – Που θα τον δείτε

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Η μεγάλη ευκαιρία για το διπλό κέρδος, στον ημιτελικό με Ισπανία – Που θα τον δείτε

Η πανίσχυρη Ισπανία, στον ημιτελικό, είναι το προτελευταίο εμπόδιο της Εθνικής πόλο Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η μεγάλη ευκαιρία της για διπλό κέρδος. Ο πρώτος από τους δύο ημιτελικούς θα διεξαχθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδος (ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3), με την ελληνική ομάδα να είναι μεν το αουτσάιντερ, αλλά να έχει πίστη για την πρόκριση στον τελικό, η οποία αν έρθει, θα της δώσει -εκτός από ευρωπαϊκό μετάλλιο- και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήγαν για το μετάλλιο στην Ολλανδία, αλλά κυρίως για την πρόκριση στο Παρίσι την οποία διεκδικεί με την Ιταλία (παίζει στις 21:15 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ολλανδία στον άλλο ημιτελικό).

Αν η Εθνική μας κερδίσει την Ισπανία και η Ολλανδία την Ιταλία, περνά αυτόματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι και να γίνει στον τελικό, ενώ σε περίπτωση ήττας από την Ισπανία, θα πρέπει οπωσδήποτε η Ολλανδία να κερδίσει τις Ιταλίδες και να παίξουμε μαζί τους για το χάλκινο και παράλληλα την πρόκριση για το Παρίσι.

Κόντρα στην Ισπανία, το ελληνικό συγκρότημα έχει παίξει τόσο στο Ευρωπαϊκό του 2018 όπου τις κέρδισε στα ημιτελικά, ενώ πριν από ενάμιση χρόνο στο Σπλιτ η Εθνική μας ηττήθηκε από τις Ισπανίδες στον τελικό της διοργάνωσης.

Ισπανία και Ολλανδία είναι τα δύο φαβορί των ημιτελικών, καθώς κατεβαίνουν με την ίδια σύνθεση που πέρυσι έπαιξαν στον τελικό του Παγκοσμίου στην Φουκουόκα.

ΕΔΩ παρακολουθήστε το παιχνίδι σε live streaming

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο