fbpx

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Τεράστια πρόκριση η Ουγγαρία στα πέναλτι – Αντίπαλος της Ελλάδας, αν περάσει ημιτελικό

Ευρωπαϊκό Ανδρών: Τεράστια πρόκριση η Ουγγαρία στα πέναλτι – Αντίπαλος της Ελλάδας, αν περάσει ημιτελικό

Στη… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι θριάμβευσε η Ουγγαρία, που επιβλήθηκε με 15-14 (κανονικός αγώνας 10-10 και στα πέναλτι 5-4) επί της Σερβίας, στη γιγαντομαχία των προημιτελικών και εξασφάλισε πρόκριση στην 4άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ.

Μοιραίος παίκτης για τους ηττημένους ήταν ο Ραντούλοβιτς που έχασε το δεύτερο πέναλτι, ενώ από τους Μαυγάρους βρήκαν δίχτυα οι Νάγκι, Πολ, Τατράι, Βινς Βινιάρι και Φεκέτε. Σημαντική επιτυχία για την παγκόσμια πρωταθλήτρια που πήγε στην Κροατία, ωστόσο, χωρίς τα μεγάλα της αστέρια. 

Έτσι, λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσουν την Κροατία για την προημιτελική φάση, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έμαθαν τον αντίπαλό τους σε περίπτωση που περάσουν στην τετράδα.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ και οι διαφορές να είναι στο ένα τέρμα. Η Ουγγαρία “έκλεισε” την τρίτη περίοδο μπροστά στο σκορ (9-8) με γκολ του Βινς Βινιάρι στα επτά δευτερόλεπτα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η Σερβία κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προηγηθεί με 10-9 (Ράσοβιτς και Βίτσο) για να ισοφαρίσει ο Βινιάρι 82 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-3, 1-2 και στα πέναλτι 5-4

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την εξέλιξη του προημιτελικού

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο