fbpx

Η αποθεωτική υποδοχή στα υπέροχα κορίτσια με τα ευρωπαϊκά μετάλλια και το Ολυμπιακό εισιτήριο (pics, videos)

Η αποθεωτική υποδοχή στα υπέροχα κορίτσια με τα ευρωπαϊκά μετάλλια και το Ολυμπιακό εισιτήριο (pics, videos)

Ήταν η αποθεωτική υποδοχή που άξιζε σε αυτά τα υπέροχα κορίτσια. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Γυναικών, έφτασε αργά το απόγευμα της Κυριακής (14/1) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Με τις αποσκευές γεμάτες με τα μετάλλια από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, που αμέσως με την άφιξη φόρεσαν στο στήθος και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την κάρτα του οποίου μόστραραν μπροστά μπροστά (κεντρική φωτο), μαζί με την ελληνική σημαία (φωτο κάτω).

Έκαναν… το κάθε τι για να βρεθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα στις αγκαλιές των αγαπημένων τους που ήταν εκεί βεβαίως για να τις υποδεχτούν (σε μια αποθεωτική υποδοχή), να τις συγχαρούν, να τις χειροκροτήσουν, να τις φιλήσουν, μαζί με τους επίσημους, εκπροσώπους της Πολιτείας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.




Άξιες, πανάξιες, μετουσίωσαν σε πράξη το όνειρο 16 ετών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ κατέκτησαν ακόμα ένα μετάλλιο, το χάλκινο, σε μια μεγάλη διοργάνωση: «Καταφέραμε και μιλάμε λιγότερο για το μετάλλιο που από μόνο του συνιστά μια επιτυχία», έλεγε χαμογελώντας η Έλενα Ξενάκη.

Έλαμπαν από χαρά τα κορίτσια αλλά τα δάκρυα δεν έλεγαν να στερέψουν. Δάκρυα χαράς, ανακούφισης, ικανοποίησης…

Παρούσα η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού, δια του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, που βρισκόταν βεβαίως σε… πολύ γνώριμα νερά. Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) εκπροσώπησαν ο έφορος κολύμβησης και εκπρόσωπός της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Νίκος Ξυλούρης και τα μέλη του ΔΣ Ηλίας Ξιάρχος και Τζώνη Καλημέρης.




Ο Νίκος Ξυλούρης επεφύλασσε και μια έκπληξη στα κορίτσια και σε όλη την αποστολή: τους χάρισε το pin των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ (από ΚΟΕ) και videos από την άφιξη.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο