fbpx

Ιωάννα Σταματοπούλου, η φύλακας άγγελος της εστίας της Εθνικής: «Τα καλύτερα είναι μπροστά, αφού έφυγε το άγχος κι έγινε το ποθητό»

Ιωάννα Σταματοπούλου, η φύλακας άγγελος της εστίας της Εθνικής: «Τα καλύτερα είναι μπροστά, αφού έφυγε το άγχος κι έγινε το ποθητό»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η φοβερή και τρομερή Ιωάννα Σταματοπούλου, φύλακας άγγελος της εστίας της Εθνικής ομάδας πόλο των Γυναικών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Η διεθνής Ελληνίδα τερματοφύλακας και βασική γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που στάθηκε σαν κέρβερος κάτω από την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις, στον νικηφόρο μικρό τελικό με την Ιταλία, μας σε δήλωσε, φανερά συγκινημένη ότι τα καλύτερα είναι πλέον μπροστά γι αυτή την ομάδα που απαλλάχθηκε από το μεγάλο άγχος

Αναλυτικά όσα μας είπε η Ιωάννα Σταματοπούλου:

«Με βοήθησε πάρα πολύ η άμυνα, έβλεπα στα πρόσωπα όλων των κοριτσιών πόσο πολύ το ήθελαν και το πετύχαμε.

Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένες, το αξίζαμε και το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Πολύ χαρούμενες που καταφέραμε και κάναμε πολύ περήφανους όλους τους Έλληνες, τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια, τους φίλους μας, όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ευχαριστούμε για τη στήριξη όλους.

Και να σας πω το πιο σπουδαίο. τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά. Έφυγε το άγχος, επετεύχθη το ποθητό και έχουμε λυτρωθεί. Θα το χαρούμε, πλέον, το κατόρθωμά μας λίγο, θα επιστρέψουμε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα, πρώτα και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θέλουμε και μπορούμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Παρίσι.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στον στόχο, η τρομερή οργάνωση γύρω από την ομάδα, με τη συμβολή της Ομοσπονδίας και όλων των παραγόντων που συνέβαλαν κσι φυσικά το τρομερό δέσιμο μεταξύ μας και με την προπονήτρια και τους συνεργάτες. Επιτέλους, έπρεπε να γίνει».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο