fbpx

Ξενάκη: «Στο Παρίσι θέλουμε να είμαστε στα μετάλλια» (video)

Ξενάκη: «Στο Παρίσι θέλουμε να είμαστε στα μετάλλια» (video)

Για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που συνδυάστηκε με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μίλησε η Έλενα Ξενάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ3, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”.

«Ήταν πολλά τα χρόνια που προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην Ολυμπιάδα. Για εμένα ήταν η τρίτη προσπάθεια, αλλά τα καταφέραμε. Οι δύο προηγούμενες φορές ήταν πολύ δύσκολες, όμως ήρθε η στιγμή και είμαστε χαρούμενες. Καταφέραμε να αφήσουμε να παιχνίδι πίσω μας το οποίο μας στοίχισε αρκετά. Αυτό με την Ισπανία. Παρόλα αυτά στην αναμέτρηση με την Ιταλία κρινόταν ένα μετάλλιο και η πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε αρχικά η Ξενάκη και συνέχισε:

«Ως αθλητές καλούμαστε να αφήνουμε πίσω μας κακές ημέρες και να εστιάζουμε στους στόχους μας. Ένας από αυτούς ήταν να μπούμε στην τετράδα του Ευρωπαϊκού, το καταφέραμε και ο επόμενος μας στόχος ήταν το μετάλλιο. Το οποίο ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Φτάσαμε στα όρια μας και στα άκρα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις πρώτες σκέψεις ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, ανέφερε: «Θέλουμε αρχικά να είμαστε όσο καλύτερες γίνεται στο Παγκόσμιο και να πάμε καλύτερα από το προηγούμενο που πήραμε την 8η θέση. Μετά βάζουμε πλώρη για το Παρίσι, όπου θέλουμε να είμαστε στα μετάλλια».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο