fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης: Ο Κώστας Χατζηδάκης, από την Κίνα στο τεχνικό τιμ του Λαιμού

ΝΟ Βουλιαγμένης: Ο Κώστας Χατζηδάκης, από την Κίνα στο τεχνικό τιμ του Λαιμού

Ύστερα από το… διαζύγιο με την Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών της Κίνας, ο Κώστας Χατζηδάκης επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον θα συνεργάζεται με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που τον εντάσσει στο τεχνικό τιμ του της υδατοσφαίρισης.

Εποπτικό και ουσιαστικό ρόλο στα τμήμα των Κορασίδων, Ναανίδων και Νέων Γυναικών αναμένεται να έχει ο Κρητικός προπονητής. Πρόκειται για μια ακόμα πολύ σημαντική κίνηση από τον ΝΟΒ, αφού ο Κώστας Χατζηδάκης είναι ένα επιπλέον “γρανάζι” στη μηχανή της υδατοσφαίρισης, καθώς την τρέχουσα σεζόν ο σύλλογος του Λαιμού ξεκίνησε τη συνεργασία του τόσο με τον Μανώλη Μυλωνάκη όσο και με τον Νικήτα Κόχειλα, που ήρθαν να προστεθούν στο πεπειραμένο ήδη τμήμα της υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά ανακοίνωση από την ομάδα του Λαιμού:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή υδατοσφαίρισης, Κώστα Χατζηδάκη.

Ο Κώστας Χατζηδάκης, έχοντας μια σημαντική πορεία στην προπόνηση, τόσο σε ακαδημίες όσο και σε γυναικείες ομάδες (Ναυτικός Όμιλος Ρέθυμνου, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, Εθνική Ομάδα Κίνας), φέρνειο την πολύτιμη εμπειρία και γνώση του στις ομάδες των Κορασίδων, Νεανίδων, και Νέων Γυναικών του ομίλου. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Κώστα».

Να θυμίσουμε πως ο Χατζηδάκης ήταν τα τελευταία χρόνια με τον Χάρη Παυλίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού στις γυναίκες και τον ακολούθησε στην Εθνική ομάδα της Κίνας και μαζί επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπως φυσικά και ο Ορέστης Σαλάχας.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο