fbpx

Απόλλων Σμύρνης: Οικογενειακές στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και τυχερό τον Γαλανόπουλο (pics)

Απόλλων Σμύρνης: Οικογενειακές στιγμές γέλιου, χαλάρωσης και τυχερό τον Γαλανόπουλο (pics)

Στιγμές γέλιου και χαλάρωσης σ’ ένα άκρως οικογενειακό κλίμα διαδραματίστηκαν χθες στη μάζωξη του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης για την κοπή της πίτας για το 2024 με τυχερό τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Σύσσωμη η… αμφίβια “ελαφρά ταξιαρχία”, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες συγκεντρώθηκε χθες σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπου μετά το φαγητό ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος, Σπύρος Μίντζης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον γκολκίπερ Στέφανο Γαλανόπουλο να παίρνει το πρώτο κομμάτι, που «έκρυβε» μέσα του και το φλουρί!

Ο τυχερός της παρέας έλαβε, βεβαίως, και το συνοδευτικό δώρο σε μια οικογενειακή βραδιά που ανέδειξε για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Ο Νίκος Δεληγιάννης και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης, όλοι ο αθλητές, οι Γιώργος, Ζάχος και Πόλυς Αφρουδάκης, ο Σπύρος Μίντζης, ο τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Μπερδές και ο έφορος της ανδρικής ομάδας Γιώργος Αγγελάκης είχαν την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά και να διασκεδάσουν στην… αυγή του 2024, που βρίσκει τον Απόλλωνα σε στάδιο προετοιμασίας.

Οι παίκτες των «κυανόλευκων» προπονούνται σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έχοντας την ευκαιρία να διεξάγουν μια πλήρη προετοιμασία σε σχέση με το καλοκαίρι που ο χρόνος, λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήταν λιγοστός.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις, που θα συνεχιστούν μέχρι και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις αρχές Μαρτίου.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο