fbpx

Εθνική Γυναικών: Σπουδαίο φιλικό τεστ κόντρα στις ΗΠΑ πριν από το Παγκόσμιο

Εθνική Γυναικών: Σπουδαίο φιλικό τεστ κόντρα στις ΗΠΑ πριν από το Παγκόσμιο

Με ένα πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών του πόλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2024 με το εισιτήριο πλέον της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το φετινό καλοκαίρι στο Παρίσι, θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ αύριο Τετάρτη (31/1) στις 19:30 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι δυο εθνικές ομάδες κάνουν κοινή προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες που θα ολοκληρωθεί με την φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα των ΗΠΑ που επίσης προετοιμάζεται για τη συμμετοχή στη Ντόχα, είναι η απόλυτα κυρίαρχος στα παγκόσμια πρωταθλήματα, έχοντας κατακτήσει επτά χρυσά μετάλλια στις 16 διοργανώσεις που έχουν προηγηθεί. Ακόμα έχει ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια. Η Ελλάδα έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2011 στη Σαγκάη (9-8 στον τελικό την Κίνα).

Η Εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει για τη Ντόχα το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου. Στις 4/2 στις 10:00 ώρα Ελλάδας θα παίξει με τη Γαλλία στο πρώτο ματς του ομίλου. Επόμενο στις 6/2 με την Ισπανία και στις 8/2 με την Κίνα.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο