fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Πρεμιέρα με Κίνα η Εθνική Ανδρών – Οι δηλώσεις Βλαχόπουλου

Παγκόσμιο Α/Γ: Πρεμιέρα με Κίνα η Εθνική Ανδρών – Οι δηλώσεις Βλαχόπουλου

Μετά την Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών και η αντίστοιχη των Ανδρών έχει πρεμιέρα, με τη σειρά της, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, αύριο Δευτέρα (5/2) στις 9:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας, ζωντανά από ΕΡΤ 3) με αντίπαλο την Κίνα, επίσης για τον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης.

Απαλλαγμένη νωρίς νωρίς από το άγχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Εθνική έχει μοναδική επιδίωξη τη διάκριση. Τον πήχη τον έβαλε από πέρυσι στη Φουκουόκα πολύ ψηλά, με την συμμετοχή στον τελικό που χάθηκε με δραματικό τρόπο και στα πέναλτι κόντρα στην Ουγγαρία. Τότε, για προσωπικούς λόγους απουσίαζε ο Άγγελος Βλαχόπουλος που τώρα είναι κανονικά στην αποστολή και τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την πρεμιέρα: «Πρεμιέρα αύριο με την Κίνα, νομίζω θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Πρέπει όμως να παρουσιαστούμε σοβαροί, να δουλέψουμε κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας και σιγά σιγά να μπούμε σε ένα καλό ρυθμό».

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 15 αθλητές: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Η Εθνική μας, που πριν βρεθεί στο Κατάρ έκανε κοινή προετοιμασία στο Ντουμπάι με Ιταλία και Κροατία, θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της την Τετάρτη 7/2 με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωϊ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Οι άλλοι 3 Όμιλοι:

Α’: Αυστραλία, Νότια Αφρική, Κροατία, Ισπανία

Γ’: Σερβία, Μαυροβούνιο, Ιαπωνία, ΗΠΑ

Δ’: Καζακστάν, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρουμανία

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Το αυριανό θα είναι το 120ο παιχνίδι της σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, (58 Νίκες, 7 Ισοπαλίες, 54 Ήττες).

Τέσσερα (4) τα Μετάλλιά μας:

Χάλκινο, 2005 (Μόντρεαλ)

Χάλκινο, 2015 (Καζάν)

Χάλκινο, 2022 (Βουδαπέστη)

Ασημένιο, 2023 (Φουκουόκα)

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο