fbpx

Βλαχόπουλος: «Πρέπει να δούμε τι έγινε και κάναμε τόσα λάθη» (video)

Βλαχόπουλος: «Πρέπει να δούμε τι έγινε και κάναμε τόσα λάθη» (video)

Παρά τη χαρά της νίκης και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου, ο Άγγελος Βλαχόπουλος στάθηκε στα λάθη που έγιναν και τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει μια καλύτερη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τους δώσαμε εμείς τις ευκαιρίες. Θα μπορούσε να έχει ξεφύγει από πιο νωρίς το παιχνίδι, να έχουμε πάρει προβάδισμα 4-5 τερμάτων από νωρίς και να μην έχουμε αυτήν αγχωτική νίκη. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια, αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι πιο δύσκολα και το ίδιο αγχωτικά.

Ωστόσο, πρέπει να δούμε τι έχει γίνει, γιατί έχουμε κάνει πάρα πολλά λάθη. Ναι μεν έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να βάλουμε και το μυαλό στην εξίσωση, για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε», τόνισε αρχικά.

Για το αν φοβήθηκε ότι μπορεί να χαθεί το ματς, πρόσθεσε: «Ένα παιχνίδι είναι, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Ξέρω οτι εκπροσωπούμε μια χώρα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από πίσω, αλλά είναι ένα παιχνίδι. Στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από ένα παιχνίδι πόλο».

Για την ελληνική παρουσία στις κερκίδες: «Είναι τεράστια χαρά να βλέπεις το μισό κολυμβητήριο με ελληνικές σημαίες και ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο