fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Παθιασμένη για 4άδα η Εθνική Γυναικών στον προημιτελικό με Ιταλία – Που και πότε θα τον δείτε

Παγκόσμιο Α/Γ: Παθιασμένη για 4άδα η Εθνική Γυναικών στον προημιτελικό με Ιταλία – Που και πότε θα τον δείτε

Μπροστά σε μια νέα πρόκληση θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα (12/2) η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών. Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν, πριν από ένα μήνα, όπου είχε νικήσει την Ιταλία και είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δώσει νέα μάχη με την “σερερόζα”. Αυτή τη φορά για την επιστροφή της σε ημιτελικά Παγκοσμίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2011 και τον «χρυσό» θρίαμβο στη Σανγκάη. Κάτι που κάνει το πάθος για τη νίκη να ξεχειλίζει.

Και αν τα καταφέρει η Εθνική, θα είναι η 3η φορά στην ιστορία της, που θα μπει στα ημιτελικά, καθώς είχε προηγηθεί η 4η θέση στη Ρώμη.

To αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ιταλία, στις 19:30 (ώρα Ελλάδας, απόψε Δευτέρα 12/2, στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας στο Παγκόσμιο της Ντόχα και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. Κι είναι ένα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες:

Στις 13 Ιανουαρίου η Εθνική μας νίκησε την Ιταλία με 7-6 στην Ολλανδία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας παράλληλα το (όγδοο) εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τώρα είναι η Ιταλία, που μαζί με την Ουγγαρία και τον Καναδά, ψάχνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για το Παρίσι. Αυτά μπορούν να βγουν στα προημιτελικά, εφόσον στα ημιτελικά βρεθούν οι δυο από τις τρεις υποψήφιες, αλλιώς θα οριστικοποιηθούν στους αγώνες κατάταξης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Οι προημιτελικοί):

15:00 ΗΠΑ-Αυστραλία 
16:30 Ισπανία-Καναδάς 
18:00 Ουγγαρία-Ολλανδία
19:30 Ιταλία-Ελλάδα 

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο