fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Επέστρεψε η Εθνική Ανδρών από τη Ντόχα (video)

Παγκόσμιο Α/Γ: Επέστρεψε η Εθνική Ανδρών από τη Ντόχα (video)

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών του πόλο επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τα μέλη της αποστολής, τους διεθνείς πολίστες, τους προπονητές και συνοδούς υποδέχτηκαν οι εκπροσώποι του ΔΣ της ΚΟΕ και οι δικοί τους άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι.

Από πλευράς ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας την Εθνική Ανδρών υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας και το μέλος του ΔΣ Άννα Μαρκοπούλου.

Η 5η θέση στον κόσμο που κατέλαβε η ομάδα είναι σαφώς τιμητική, αλλά οι διεθνείς μας στοχεύουν ακόμα ψηλότερα έχοντας άπαντες ήδη στο μυαλό τους το επόμενο μεγάλο ραντεβού, που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην αποστολή για την Εθνική Ανδρών μετείχαν οι: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος. Τους συνόδευαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους επέστρεψαν οι διεθνείς διαιτητές Γιώργος Σταυρίδης και Ναταλί Μαρκοπούλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος τόνισε στις δηλώσεις του: «Πήγαμε στη Ντόχα αποφασισμένοι να διεκδκήσουμε ένα μετάλλιο. Στις λεπτομέρειες και με ένα μπλακ άουτ στα 2,5 τελευταία λεπτά του προημιτελικού χάσαμε την ευκαιρία. Τα δύσκολα μας ενώνον και μας δυναμώνουν. Έρχεται η μεγάλη διοργάνωση της τετραετίας. Θα διεκδικήσουμε το όνειρό μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με καλύτερο τρόπο και πάθος. Να είμαστε στις λεπτομέρειες προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο