fbpx

ΝΟ Χανίων: Ανακοίνωσε την απόκτηση της αρχηγού της Εθνικής Ιαπωνίας

ΝΟ Χανίων: Ανακοίνωσε την απόκτηση της αρχηγού της Εθνικής Ιαπωνίας

Σε μια τεράστια μεταγραφική κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Α1 Γυναικών, προχώρησε ο ΝΟ Χανίων. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της διεθνούς περιφερειακής Γιαπωνέζας Ακάρι Ινάμπα.

Η αρχηγός της Εθνικής Ιαπωνίας αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο ΝΟ Χανίων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι στο μεταξύ οι Χανιώτες αποδέσμευσαν την Γιαχάβ Φάρκας από το Ισραήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής από την Ιαπωνία:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ακάρι Ινάμπα (Akari Inaba). Η νέα παίκτρια της ομάδας πόλο του Ομίλου μας είναι γεννηθείσα στις 2 Φεβρουαρίου 1998 και έχει καταγωγή από την Ιαπωνία.

Έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 που διεξήχθησαν στο Τόκιο και είναι η αρχηγός της Εθνικής Ιαπωνίας. Η θέση που αγωνίζεται, είναι αυτή της περιφερειακού (4-5). Η Ινάμπα αντικαθιστά την Γιαχάβ Φάρκας, την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της.

Ακάρι Ινάμπα, καλώς όρισες στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων!».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο