fbpx

ΝΟ Χίου: Ενίσχυση με τον γκολκίπερ των ΗΠΑ Άντριαν Βάινμπεργκ και δύο Ιάπωνες διεθνείς

ΝΟ Χίου: Ενίσχυση με τον γκολκίπερ των ΗΠΑ Άντριαν Βάινμπεργκ και δύο Ιάπωνες διεθνείς

Αρκετά διαφοροποιημένη θα είναι η σύνθεση της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟ Χίου στην επανέναρξη της Α1 Ανδρών, το επόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου, καθώς η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επιχείρησε να ενισχυθεί και το έπραξε, με στόχο να διεκδικήσει μια άνετη παραμονή στα “μεγάλα υδάτινα σαλόνια”, όπως αξίζει στην ιστορία του Ομίλου.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, ο ΝΟ Χίου είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στον Αμερικανό γκολκίπερ Άντριαν Βάινμπεργκ, έναν άκρως ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Βάινμπεργκ, αμέσως μετά τη λήξη της κορυφαίας διοργάνωσης, πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα και έχει ήδη ενσωματωθεί ήδη στην ομάδα του ΝΟ Χίου.

Η ομάδα της μαστίχας, όμως, δεν έμεινε μόνον εκεί, καθώς στη σύνθεσή της θα βρίσκονται ακόμη δύο ξένοι διεθνείς αθλητές, ερχόμενοι από… Ιαπωνία μεριά και πιο συγκεκριμένα ο περιφεριακός, Κιγιόμου Ντάτε, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας του Ανατέλλοντος Ηλίου, που αγωνίστηκε επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Πρόκειται για το επιθετικό όπλο, τον Σείγια Αντάκι, με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος μνημονεύεται ακόμη για τα επτά γκολ που είχε πετύχει κόντρα στις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2017. Μάλιστα, ο Αντάκι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη ρουμανική Οραντέα.

Έτσι λοιπόν, τρεις πολίστες με εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό, καθότι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΟ Χίου που θα είναι ενισχυμένος στην επανεκκίνηση της Α1 Ανδρών.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο