fbpx

Final-4 Champions League: Μια μέρα νωρίτερα η έναρξη, λόγω Ευρωεκλογών

Final-4 Champions League: Μια μέρα νωρίτερα η έναρξη, λόγω Ευρωεκλογών

Η Μάλτα έχει αναλάβει να φιλοξενήσει το Final-4 του Champions League Ανδρών για τρεις συνεχόμενες φορές από το 2024 μέχρι και το 2026, όπως εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (European Aquatics), λοιπόν, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (23/2) μία μικρή αλλαγή ως προς το πρόγραμμα.

Η έναρξη του προγραμματισμένου για τις 6-8 Ιουνίου τουρνουά της Τελικής φάσης του Champions League, στο “National Pool Complex” της πρωτεύουσας Βαλέτα, μεταφέρεται μία μέρα νωρίτερα (5-7/6) λόγω των εκλογών του Ευρωκοινοβουλίου που θα διεξαχθούν στις 8/6 και για τη Μάλτα.

«Προσαρμόζοντας τις ημερομηνίες του τουρνουά, οι διοργανωτές στοχεύουν να εξασφαλίσουν την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση τόσο στον αγωνιστικό ανταγωνισμό όσο και στην εκλογική διαδικασία, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που διεκδικεί από ελληνικής πλευράς, την παρουσία του εκεί μετέχοντας σε έναν όμιλο… φωτιά των προημιτελικών του Champions League κόντρα σε Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος και Μπρέσια. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά κάνουν πρεμιέρα στην Ουγγαρία κόντρα στην ομάδα του Στέλιου Αργυρόπουλου-Κανακάκη στις 9/3 το απόγευμα (18:00).

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο