fbpx

Α2 Γυναικών: Σπουδαία “διπλά” και “2 στα 2” για ΠΕΚΕ Βροντάδου και ΓΣ Ηλιούπολης

Α2 Γυναικών: Σπουδαία “διπλά” και “2 στα 2” για ΠΕΚΕ Βροντάδου και ΓΣ Ηλιούπολης

Άστραψε και βρόντηξε η ΠΕΚΕ Βροντάδου στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και επικράτησε εύκολα του Άρη με 21-4, παίρνοντας το υπερπολύτιμο “διπλό”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α2 πόλο Γυναικών κι έκανε μάλιστα το “2 στα 2”.

Η ομάδα της Χίου είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση από το ξεκίνημα και βρέθηκε να προηγείται με 12-1 στο ημίχρονο και 16-1 με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, έχοντας ως αιχμή την Φράγκου που σταμάτησε στα 7 τέρματα.

Οι γηπεδούχες αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι αξιοσημείωτο πως σε ένα εντός έδρας παιχνίδι δήλωσαν στο φύλλο αγώνα μόλις 9 παίκτριες. Πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (ισοφάρισαν σε 1-1) και το δεύτερο μόλις τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς (2-20).

Α2 Γυναικών, 2η αγωνιστική, Β’ Όμιλος:

ΑΡΗΣ Θ. – ΠΕΚΕ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ 4-20. Οκτάλεπτα: 1-6, 0-6, 0-4, 3-5. Σκόρερ: ΑΡΗΣ Άρης Θ.: Πανταζίδου 2, Πάλη 1, Τσώλη 1. ΠΕΚΕΒ: Φράγκου 7, Μπελεγρή 3, Βλαχογιάννη 3, Ι.Χιονά 2, Λαμπρινούκα 2, Ε.Χιονά 2, Γονίδη 2.

Το “2 στα 2” έκανε και ο ΓΣ Ηλιούπολης, που πήρε τη δική του εκτός έδρας πολύτιμη νίκη με 10-8 στην αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α2 πόλο Γυναικών.

Στο κολυμβητήριο των Χανίων διεξήχθη ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τις φιλοξενούμενες να εξασφαλίζουν τους βαθμούς της νίκης στην τελευταία περίοδο όταν έκαναν ένα επιμέρους 1-3. Έτσι, ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα.

Α2 Γυναικών, 2η αγωνιστική, Α’ Όμιλος:

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 8-10. Οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 3-2, 1-3. Σκόρερ: NΟ Ρεθύμνου: Μ. Φαρμάκη 3, Στ. Λιμπιτάκη 1, Φραγγελάκη 2, Ελ. Φαρμάκη 2. ΓΣ Ηλιούπολης: Κύρκου 1, Τανκέεβα 2, Σκουλίκα 2, Κελαδίτη 2, Θωμοπούλου 3.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο