fbpx

Δεληγιάννης, Απόλλων Σμύρνης: «Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι τελειώσαμε» (Video)

Δεληγιάννης, Απόλλων Σμύρνης: «Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι τελειώσαμε» (Video)

Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Μετά από τη σχεδόν τρίμηνη διακοπή και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε στις 10 Δεκεμβρίου η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχει μπει, πλέον για τα καλά, στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την έναρξη της Β’ Φάσης της Α1 των Ανδρών.

Πρώτο ματς που θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης αυτό με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου στις 19:00 στο Σεράφειο, όπου στόχος είναι το νικηφόρο ξεκίνημα μέσα στο 2024.

Όλο αυτό το διάστημα οι αθλητές του Απόλλωνα Σμύρνης «δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και με μεγάλη συνέπεια», όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο Νίκος Δεληγιάννης.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσήλωση των παικτών του στη διάρκεια της προετοιμασίας, αναδεικνύοντας τη μεγάλη τους επιθυμία να παίξουν ξανά και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι παιχνίδι με το παιχνίδι «θα παρουσιαζόμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι τελειώσαμε»!   

Αρχικά ο Νίκος Δεληγιάννης είπε αναφορικά με την προετοιμασία και την επανέναρξη της σεζόν:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και με μεγάλη συνέπεια, είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία τους στο δίμηνο αυτό. Τελευταία αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με ασθένειες σοβαρές, αλλά τελικά βλέπω ότι η διάθεση είναι στα ύψη. Η επιθυμία να ξαναπαίξουν τα παιδιά είναι μεγάλη και νομίζω ότι σιγά σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό και θα παρουσιαζόμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι τελειώσαμε. Ελπίζω ότι θα βγάλουμε στο νερό σιγά σιγά πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει και ευελπιστώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα».

Όσο για την στόχευση του Απόλλωνα τόνισε:

«Έχουμε βάλει κάποιους στόχους συγκεκριμένους. Θεωρώ ότι θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για αυτούς, ήδη ξεκινάμε από, θα λέγαμε, μειονεκτική θέση, ξεκινάμε δηλαδή από αρκετά χαμηλά αυτή τη φάση σε σχέση με την πρώτη 4αδα εννοώ, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι θα πρέπει να μαζεύουμε πόντους, θα πρέπει ζητήσουμε το αποτέλεσμα πρώτα απ’ όλα, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και σιγά σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι θα κάνουμε έναν απολογισμό».

Θυμίζουμε ότι ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την Α’ Φάση της Α1 στην 2η θέση του Ομίλου του με συγκομιδή 34 βαθμών (11 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), με τους οποίους μπαίνει στο 1ο γκρουπ της Β’ Φάσης μαζί με Ολυμπιακό (42 βαθμούς), Βουλιαγμένη (39), Πανιώνιο (36), ΠΑΟΚ (27), Παναθηναϊκό (23), Περιστέρι (23) και Υδραϊκό (22). Θυμίζουμε πως (μεταφέροντας τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό, Περιστέρι και Παναθηναϊκό) θα αγωνιστεί σε αγώνες εντός και εκτός έδρας με Βουλιαγμένη, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Υδραϊκό. ώστε ακολούθως να προκύψει η κατάταξη στο 1ο γκρουπ και εν συνεχεία οι διασταυρώσεις στα πλέι οφ.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο