fbpx

Εκλογές ΣΕΠΥ: Πρόεδρος και πάλι ο Λάμπρος Αναστασόπουλος

Εκλογές ΣΕΠΥ: Πρόεδρος και πάλι ο Λάμπρος Αναστασόπουλος

Με μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες έγιναν οι εκλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο να παραμένει Πρόεδρος, μετά και τη διαδικασία της συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ που προέκυψε (η οποία ακολούθησε αμέσως μετά την ψηφοφορία).

Χρέη Αντιπροέδρου του ΣΕΠΥ θα εκτελέσει ο Λευτέρης Βούρος, Γενικός Γραμματέας θα είναι ο Γιάννης Πρίμπας, Ταμίας ο Νίκος Μπαμπάνας, Ειδικός Γραμματέας ο Χρήστος Μαντζουρίδης, ενώ Σύμβουλοι ο Μιχάλης Λαζαρίδης και η Τσβέτα Κασάμποβα που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία βάση του Καταστατικού του συνδέσμου.

Από πλευράς σταυροδοσίας στις εκλογές του ΣΕΠΥ, ο Λάμπρος Αναστασόπουλος πήρε 70 ψήφους, ο Γιάννης Πρίπμπας 52, ο Χρήστος Μαντζουρίδης συγκέντρωσε 44 ψήφους, ο Λευτέρης Βούρος 41, ο Νίκος Μπαμπάνας με 36, ο Μιχάλης Λαζαρίδης με 29, η Τσβέτα Κασάμποβα και ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος με 28, ο Νίκος Βαβούρης με 27, η Ζηνοβία Καραγιάννη με 21, ο Χρήστος Δημούλης με 16 και ο Θοδωρής Τζουμάρης με 5.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο