fbpx

Μαθήματα πόλο έδωσαν οι Βετεράνοι Ολυμπιακού και Εθνικού στο “Ανδρέας Γαρύφαλλος” (video)

Μαθήματα πόλο έδωσαν οι Βετεράνοι Ολυμπιακού και Εθνικού στο “Ανδρέας Γαρύφαλλος” (video)

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Ανδρέας Γαρύφαλλος”, στην παραλία Βοτσαλάκια της Καστέλλας, έγινε και φέτος το ραντεβού που δίνουν κάθε χρόνο οι Βετεράνοι πολίστες του Ολυμπιακού και του Εθνικού, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κατσούλη και του Άγη Φικιώρη

Ενα μεγάλο μέρος της ιστορίας της ελληνικής υδατοσφαίρισης συγκεντρώθηκε  το μεσημέρι της Κυριακής (25/2) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά “Ανδρέας Γαρύφαλλος” και για περίπου μία ώρα άσοι του παρελθόντος παρέδωσαν…. μαθήματα πόλο.

Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο οι υποχρεώσεις πολλών βετεράνων πολιστών του Εθνικού και του Ολυμπιακού είχαν ως συνέπεια να “ατονήσει” το φιλικό – θεσμός για τους δύο συλλόγους. Εφέτος, όμως, ο διευθυντής του “Α. Γαρύφαλλος”, Κούλης Δουρέκας έδωσε το… σφύριγμα της επανεκκίνησης.

Ο αγώνας, μάλιστα, αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Κατσούλη και του Άγη Φυκιώρη που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Και οι δύο φόρεσαν επί σειρά ετών το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Επίσημος καλεσμένος στο εφετινό ματς ήταν ο συνάδελφος Γιώργος Θαναηλάκης, που υπηρέτησε το άθλημα από τη θέση του φουνταριστού…

YouTube video

Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, σύσσωμη η πρώτη ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού, στην οποία ήταν προπονητής ο Γιώργος Κατσούλης, ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ, Γιώργος Χατζηγεωργίου,  ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο πρώην έφορος του Εθνικού, Τάκης Κατσαρός, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Πειραιά και επικεφαλής προπονητής κολύμβησης των ερυθρόλευκων, Νίκος Γέμελος, o γενικός αρχηγός του Εθνικού ΟΦΠΦ, Βαγγέλης Αναγνώστου,  ο Ταμίας του Δ.Σ. του Υδραϊκού, Ν.Ο., Δημήτρης Λυγούρας και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Λυκουρόπουλος και Μιχάλης Λεάνης.

Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι Πάτρας, Γ. Κρητικός, Κλεονάτος, Γεροντής, Χατζηαλέξης, Μελαχρινός, Μπελόνιας, Μπ. Στραβαχιλλέας, Αργιακούλης, Αντωνάκος, Αρώνης, Κατσαρός, Καραμπέτσος, Δ. Κρητικός και Μουστακαρίας Παϊρακταρίδης, Ζουμπουλίδης,  Μαθιόπουλος, Γαβαλάς. Την ομάδα κοουτσάρισε ο Φώντας Μαρκόπουλος.
Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν με την εξής σύνθεση: Ψαρός, Κούτρας, Μιχαηλίδης, Ηλιόπουλος, Γ. Λαδάς, Βόσικας, Χαραλαμπίδης, Ν. Στραβαχιλλέας, Βικέλης, Λ. Αντίοχος, Θεοχαρίδης, Στ. Πουλιόπουλος, Λαουτάρης, Θ. Κατσούλης, Μεταλλινός, Αν. Πουλιόπουλος και Θαναηλάκης. 

Διαιτητής του αγώνα που ολοκληρώθηκε -όπως πάντα- ισόπαλος (σκορ 11-11) ήταν ο Κούλης Δουρέκας και χρέη γραμματείας είχαν οι πολίστριες Ελεάννα Λυγούρα, Δήμητρα Θεοφανοπούλου και Μυρτώ Υφαντή.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο