fbpx

Σάκκαρη: «Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι» (vid)

Σάκκαρη: «Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι» (vid)

H Μαρία Σάκκαρη αφού κατάφερε να ξεπεράσει με δυσκολία το εμπόδιο της 35χρονης Γερμανίδας και Νο. 85 του κόσμου, Τατιάνα Μαρία επικρατώντας με 2-1 σετ, στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο και την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχε με τον εαυτό της, προβλήματα τα οποία όμως έχει αφήσει πίσω.

«Δεν απολάμβανα τίποτα. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι.», είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου. «Τώρα πλέον βγαίνω στο κορτ πιο ήρεμη, πιο χαμογελαστή. Σίγουρα θα υπάρξουν κακές μέρες, όπως στο Σινσινάτι εκεί όπου η Καρολίνα (σ.σ Γκαρσία) έπαιξε φανταστικά κι εγώ όχι, αλλά ακόμα και τότε απόλαυσα το παιχνίδι. Πριν από μερικούς μήνες δεν θα γινόταν αυτό. Αυτή ήταν η παλιά Μαρία κι αυτή είναι η νέα.»

«Στη Μαδρίτη ο Τομ (σ.σ Χιλ, προπονητής της) και ο Γιάννης (σ.σ Στεργίου hitting partner) με τραβούσαν για να πάμε για φαγητό. Ήταν μεν δύσκολο, αλλά είχα τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου. Είχα την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τον φίλο μου. Όλοι με βοήθησαν. Μου πήρε χρόνο γιατί είχα χάσει τον εαυτό μου. Όλοι γύρω μου υπέφεραν μαζί με μένα.»

«Η μητέρα μου (σ.σ Αγγελική Κανελλοπούλου) υπέφερε περισσότερο απ’ όλους. Θυμάμαι ότι της τηλεφώνησα από το Σαν Χοσέ κι έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Νομίζω ότι της ράγισα την καρδιά κι αυτό γιατί έπρεπε να συμπεριφερθεί ως μητέρα μου και όχι ως η πρώην τενίστρια. Μου τόνισε ότι αν δεν μπορώ να παίξω να επιστρέψω. Δεν το έκανα, δεν επέστρεψα.»

«Με βοήθησε το να ανοιχτώ και να πως πώς νιώθω. Το να είμαι ειλικρινής. Ακόμα και σε εσάς (τους δημοσιογράφους), δεν θα μπορούσα να βγω και να πω ότι είμαι μια χαρά και να προσποιούμαι. Ήθελα να πω την αλήθεια. Είναι πολύ όμορφο που είχα όλη αυτή την στήριξη από τον κόσμο. Το 90 ή το 95% των σχολίων ήταν θετικά. Ήταν πολύ ωραίο και μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις