fbpx

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Los Cabos (pic)

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Γνωστοί έγιναν οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι, αλλά και το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά ως τον τελικό του Los Cabos. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην ATP 250 διοργάνωση, και η κλήρωση θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για να το πετύχει.

Στον πρώτο γύρο έχει bye ο κάτοχος του τροπαίου, και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τη φάση των «16». Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντεζ και Αλεξάνταρ Βούκιτς, ενώ στα προημιτελικά θα περιμένει λογικά ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

Αν κάνει το 2/2, τότε στα ημιτελικά ενδέχεται να συναντήσει τον Κάσπερ Ρουντ, σε μια “μάχη” με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ATP Rankings. Εφόσον ξεπεράσει και το εμπόδιο του Νορβηγού, τότε θα βρεθεί ξανά στον τελικό. Φαβορί για μια θέση εκεί είναι οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Θυμίζουμε επίσης, πως ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει από το No. 11 της παγκόσμιας κατάταξης, και λόγω της υπεράσπισης του τίτλου δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς την εβδομάδα του Λος Κάμπος. Σε περίπτωση που δεν κάνει το back to back, οι βαθμοί θα αφαιρεθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Πιθανό μονοπάτι Τσιτσιπά:
1R: Bye
2R: Μέντεζ/Βούκιτς
QF: Κετσμάνοβιτς
SF: Ρουντ
F: Ζβέρεφ/Ντε Μινόρ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Ζβέρεφ-Σαφιούλιν
Ντε Μινόρ-Τόμπσον
Ρουντ-Πούρσελ
Τσιτσιπάς-Κετσμάνοβιτς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις