fbpx

Davis Cup, Τυνησία – Ελλάδα 1-2: Ήττα Π. Τσιτσιπά και Περβολαράκη – Παράταση στην πρόκριση

Davis Cup, Τυνησία – Ελλάδα 1-2: Ήττα Π. Τσιτσιπά και Περβολαράκη – Παράταση στην πρόκριση

Ήττα με ανατροπή για τους Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη, στην τρίτη, κατά σειρά, αναμέτρηση με την Τυνησία, για το Davis Cup, και παίρνει μια μικρή παράταση η πρόκριση στα πλέι οφ του World Group I.

Οι Μάλεκ Τζαζίρι και Σκάντερ Μανσούρι, κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους αρχικό σκορ, να παίξουν πιο δυνατά στα 2 τελευταία σετ και να μειώσουν σε 2-1 συνολικό σκορ (6-7 (5), 7-6 (5), 6-3).

Αναφορικά με το ιστορικό του αγώνα, και οι δύο πλευρές προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συνεχόμενες ανατροπές, με τους Έλληνες αθλητές, μάλιστα, να χάνουν μοναδική ευκαιρία για τη νίκη, χάνοντας δύο match point, στο 4-5, 15-40 του 2ου σετ της αναμέτρησής.

Στο πρώτο σετ, η Τυνήσιοι τενίστες έδειχναν αρχικώς να παίρνουν το πάνω χέρι, μιας και βρέθηκαν μπροστά με 4-1.

Ακολούθησε, όμως, ένα μεγάλο Ελληνικό “ξέσπασμα”, με τους αθλητές μας να ανατρέπουν την κατάσταση (σβήνοντας μάλιστα 5 set points!) και να παίρνουν εν τέλει το προβάδισμα, με σκορ 6-7.

Το δεύτερο σετ συνεχίστηκε με την ίδια, αμείωτη, αγωνιστική ένταση και από τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, με το σκορ και πάλι να φτάνει πολύ ψηλά.

Αυτή τη φορά, όμως, οι Τζαζίρι και Μανσούρι χαμογέλασαν στο φινάλε, φτάνοντας στην ισοφάριση, με τελικό σκορ στο σετ 7-6.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι Τυνήσιοι τενίστες είχαν σχετικά πιο εύκολο έργο, απέναντι στην Ελληνική δυάδα, μιας και αυτό μαρτυρά το τελικό σκορ 6-3.

Τώρα, έρχεται η σπουδαία αναμέτρηση, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Σκαντέρ Μανσούρι, με την Ελληνική πλευρά να ναι το φαβορί για τη νίκη και την τελική επικράτηση, επί των Τυνήσιων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις