fbpx

European Open, Οζέρ-Αλιασίμ – Κόρντα 2-0: Πήρε τον τίτλο ο Καναδός (vid)

European Open, Οζέρ-Αλιασίμ – Κόρντα 2-0: Πήρε τον τίτλο ο Καναδός (vid)

Ο Καναδός Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ έφτασε στην κατάκτηση δεύτερου διαδοχικού τίτλου καθώς μετά την επιτυχία του στο Firenze Open, αναδείχθηκε νικητής και στο European Open της Αμβέρσας, νικώντας στον τελικό με 2-0 σετ τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

«Είναι άλλη μία σπουδαία εβδομάδα. Έπαιξα εξαιρετικό τένις και πάλεψα σκληρά για να βρεθώ εδώ σήμερα οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου», είπε ο Καναδός κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου. «Ο προπονητής μου και όλο το επιτελείο μου όπως και η οικογένειά μου ήταν εδώ όλη την εβδομάδα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

 Ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ παραμένει έβδομος στο δρόμο προς το Τορίνο και το ATP Finals έχοντας πλέον διαφορά 340 βαθμών από τον όγδοο, τον Τέιλορ Φριτζ. Ο Οζέρ-Αλιασίμ ουσιαστικά κατέχει την τελευταία θέση που δίνει την πρόκριση καθώς ο δέκατος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχει εξασφαλισμένη παρουσία καθώς δεν πρόκειται να είναι χαμηλότερα από την 20η θέση και έχει κατακτήσει Γκραν Σλαμ μέσα στο έτος.

Νωρίτερα στη χρονιά ο Κόρντα είχε νικήσει τον Καναδό στο χώμα του Εστορίλ, αυτό το ματς ωστόσο ήταν πολύ διαφορετικό με τον Οζέρ-Αλιασίμ να σημειώνει δεύτερη νίκη σε τρεις αναμετρήσεις παίρνοντας το πρώτο σετ με 6/3 και το δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο με 6/4 στα γκέιμ με τον τελικό να έχει διάρκεια μίας ώρας και 23 λεπτών.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις