fbpx

Προκρίθηκε στο 2ο γύρο στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Προκρίθηκε στο 2ο γύρο στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Την πρόκριση στον 2ο γύρο στα διπλά του ITF pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, με παρτενέρ την Οάνα Γκαβρίλα, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η ομάδα της 19χρονης Ελληνίδα τενίστριας επικράτησε με 2-0 σετ των Καρολίν Ρομέο και Μαρί Βιλέτ (6-3, 6-3), μέσα σε μία ώρα και 8 λεπτά παιχνιδιού, για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 6ο game οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί στο ακέραιο τις ισορροπίες της αναμέτρησης (3-3), όμως στο κρίσιμο σημείο η ομάδα της Σαπφούς έκανε σερί με 3 κερδισμένα games, για να το κατακτήσει και να θέσεις τις βάσεις για τη straight νίκη (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, μπορεί οι Γαλλίδες να ξεκίνησαν καλύτερα στο κορτ (1-0), όμως Σαπφώ και Οάνα έκαναν νέο κομβικό σερί με 5 κερδισμένα games, αλλά και δύο νέα break στο ενδιάμεσο, για να “καθαρίσουν” ουσιαστικά το παιχνίδι.

Ρομέο και Βιλέτ βρήκαν απάντηση και μείωσαν προσωρινά (5-3), αλλά δεν αποσόβησαν την ήττα, μιας και στο 9ο game η ομάδα της Ελληνίδας έκλεισε και το 2ο σετ (6-3).

Στον επόμενο γύρο Σακελλαρίδη και Γκαβρίλα θα αντιμετωπίσουν την Γερμανίδα Σίλβια Αμπρόσιο και την Γιαπωνέζα Έρι Σιμίζου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις