fbpx

Diriyah Tennis Cup: Πέρασε στον τελικό ο Τέιλορ Φριτζ

Diriyah Tennis Cup: Πέρασε στον τελικό ο Τέιλορ Φριτζ

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης με επωνυμία «Diriyah Tennis Cup» προκρίθηκε ο Τέιλορ Φριτζ, που κέρδισε τον Κάμερον Νόρι με 2-1 σετ (7-6(4), 4-6, 10-6), μετά από μία ώρα και 28 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν άψογα το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο ισόπαλο σκορ μέχρι το 12ο game, και να “λύσουν τις διαφορές” τους στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από 9 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αγώνα, ο 25χρονος Αμερικανός επικράτησε με επιμέρους σκορ 7-4, για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 2ο σετ, ο 27χρονος Βρετανός ξεκίνησε πολύ καλύτερα και έκανε break στο σερβίς του αντιπάλου του, για να πατήσει πάνω στο αρχικό του προβάδισμα και με υπεράσπιση του σερβίς του στο 2ο game να χτίσει διαφορά (2-0).

Από εκείνο το σημείο και μετά δεν είχαμε κάποιο νέο break και έτσι ο No. 14 του ταμπλό της ATP έφτασε στην ισοφάριση των σετ (6-4).

Στο 3ο και τελευταίο σετ ή αλλιώς super tie-break, ο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 10-6, και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αυριανό τελικό, απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις