fbpx

Diriyah Tennis Cup: Προκρίθηκε στον τελικό ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Diriyah Tennis Cup: Προκρίθηκε στον τελικό ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης με επωνυμία «Diriyah Tennis Cup» προκρίθηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που κέρδισε τον Σταν Βαρβρίνκα με 2-0 σετ (6-4, 6-4), μετά από μία ώρα και 21 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι και το 8ο game (4-4), αλλά από εκείνο το σημείο και ύστερα ο 26χρονος Ρώσος τενίστας πραγματοποίησε καθοριστικό σερί με 2 κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο, και έθεσε τις βάσεις για τη straight νίκη (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, πάλι αμφότεροι κρατούσαν τις ισορροπίες στο ακέραιο, μέχρι και το 4ο game (2-2), όμως για μία ακόμα φορά ο No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, με νέο σερί, σπάζοντας στο ενδιάμεσο και 3η φορά το σερβίς του αντιπάλου του (4-2).

Ο 37χρονος Ελβετός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε δύο περιπτώσεις την απόσταση στο ένα game (4-3, 5-4), αλλά ο Ντανιίλ κατάφερε στο 10ο να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του, και να πάρει φυσικά την πρόκριση στον τελικό του Ριάντ.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, Τέιλορ Φριτζ και Κάμερον Νόρι, με τον τελευταίο να έχει ήδη κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-0 σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις