fbpx

Diriyah Tennis Cup: Πρωταθλητής ο Τέιλορ Φριτζ

Diriyah Tennis Cup: Πρωταθλητής ο Τέιλορ Φριτζ

Τον τίτλο του τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Diriyah Tennis Cup» κατέκτησε ο Τέιλορ Φριτζ, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, το χρονικό διάστημα 08-10/12.

Ο 25χρονος Αμερικανός τενίστας επικράτησε του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ (7-6(5), 7-6(3), μετά από μία ώρα και 50 λεπτά, νικώντας σε δύο εντυπωσιακά tie-break.

Στο 1ο σετ, αμφότεροι οι δύο τενίστες δεν έσπασαν το σερβίς του αντιπάλου τους, και έτσι οδηγήθηκαν στο tie-break, μιας και το σκορ ήταν ισόπαλο μέχρι το 12ο game (6-6).

Εκεί, μετά από μία “μάχη” 10 λεπτών και 56 δευτερολέπτων, ο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 7-5 επιμέρους σκορ, για να θέσει τις βάσεις της straight νίκης.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, η εξέλιξη του έμοιαζε (και ήταν) ακριβώς ίδια με το προγενέστερο, καθώς ούτε σ’ αυτό είδαμε κάποιο break, με αποτέλεσμα οι δύο τενίστες να οδηγηθούν σε νέο tie-break (6-6).

Αυτή τη φορά, ο Φριτζ χρειάστηκε 11 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα για να κάμψει την αντίσταση του 26χρονου Ρώσου, με επιμέρους σκορ 7-3, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις αγωνιστικές του προσπάθειες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις