fbpx

Mubadala, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι πάντα ευχαρίστησή μου να παίζω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο»

Mubadala, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι πάντα ευχαρίστησή μου να παίζω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο»

Δεύτερη νίκη στο Άμπου Ντάμπι για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που επικράτησε σήμερα του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (6-2, 6-2), για τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Mubadala World Tennis Championship».

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας ήταν άψογος στο σερβίς του, και έχοντας πολύ δυνατά και εύστοχα χτυπήματα πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, μετά από μία ώρα και 6 λεπτά αγώνα, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρλος Αλκαράθ.

«Ήταν φανταστικά σήμερα, ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα παιχνίδια εδώ, και είναι πάντα ευχαρίστησή μου να παίζω τόσο ωραία παιχνίδια, απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλό, όπως ο Κάσπερ», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Και οι δύο προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο τένις, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, και ευτυχώς το παιχνίδι ήρθε προς τη δική μου πλευρά, πήρα τη νίκη, και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Σχετικά με τον κόσμο στο Άμπου Ντάμπι, είπε: «Υπάρχει κόσμος από όλες τις Εθνικότητες, αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όσους βρεθήκατε εδώ για να μας δείτε, ευχαριστώ που με την παρουσία σας κάνετε το τουρνουά ακόμα πιο σπουδαίο για εμάς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις