fbpx

Mubadala: Κέρδισε τον Αλκαράθ και πήρε την 3η θέση ο Κάσπερ Ρουντ (pic)

Mubadala: Κέρδισε τον Αλκαράθ και πήρε την 3η θέση ο Κάσπερ Ρουντ (pic)

Τη νίκη με 2-0 σετ (6-1, 6-4) κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ πήρε ο Κάσπερ Ρουντ, στο πλαίσιο του μικρού τελικού του τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Mubadala World Tennis Championship», κατακτώντας έτσι την 3η θέση στη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, ο 23χρονος Νορβηγός τενίστας ήταν καταιγιστικός, μιας και ξεκίνησε με σερί τεσσάρων κερδισμένων games, έχοντας παράλληλα και δύο break, χτίζοντας από νωρίς διαφορά (4-0). Ο 21χρονος Ισπανός κατάφερε να πάρει πίσω το ένα από τα δύο break στο 5ο game (4-1), όμως δεν αποσόβησε εν τέλει την απώλεια του πρώτου σετ, καθώς ο No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης έσπασε για 3η φορά το σερβίς του αντιπάλου του, και στη συνέχεια υπερασπίστηκε αλάνθαστα το δικό του σο 7ο και τελευταίο game του πρώτου μέρους.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του παιχνιδιού, το παιχνίδι ήταν απολύτως ισορροπημένο μέχρι και το 8ο game (4-4), με τον No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης να διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα, αλλά τον Ρουντ να βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίζει. Στο 9ο game όμως, ο Νορβηγός πραγματοποίησε το 4ο προσωπικό του break στην αναμέτρηση, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειές του στο αμέσως επόμενο με love game (6-4).

Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Αντρέι Ρούμπλεφ, για την ανάδειξη του νικητή της διοργάνωσης στο Άμπου Ντάμπι, αλλά και του κάτοχου της 2ης θέσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις