fbpx

Laver Cup: Επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Βανκούβερ ο Ρότζερ Φέντερερ

Laver Cup: Επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Βανκούβερ ο Ρότζερ Φέντερερ

Την επιβεβαίωση ότι θα παραστεί, και ότι θα συμμετάσχει ως guest στο επερχόμενο Laver Cup, στο Βανκούβερ του Καναδά (22-24/09), έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ, που αναμένεται να επιστρέψει στα κορτ, ένα χρόνο περίπου μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ακόμα βέβαια, δε γνωρίζουμε με σιγουριά αν ο “θρυλικός” 41χρονος Ελβετός τενίστας, και άλλοτε No. 1 του κόσμου, θα αγωνιστεί σε κάποιον αγώνα επίδειξης, ή αν απλά θα παρίσταται στον πάγκο της Team Europe, και να κατευθύνει τους παίκτες της.

«Είναι φανταστικό να έχουμε στο Laver Cup τον Μπιορν και τον Τζον. Είναι σπουδαίοι ηγέτες, μέντορες και πρεσβευτές του θεσμού. Αγωνίζονται σκληρά, αλλά πάντα με αμοιβαίο σεβασμό ο ένας στον άλλον, και για το άθλημα το οποίο όλοι αγαπάμε», είπε αρχικά ο Φέντερερ στο επίσημο site της διοργάνωσης και πρόσθεσε:

«Το Laver Cup δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερους αρχηγούς για την εναρκτήρια διοργάνωση και ανυπομονώ να βρίσκομαι τον Σεπτέμβριο στο Βανκούβερ, για να παρακολουθήσω αυτούς και τις ομάδες τους να αγωνίζονται άλλη μια φορά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις