fbpx

Miami Open: Πρωταθλητής στη Φλόριντα ο Μεντβέντεφ (vid)

Miami Open: Πρωταθλητής στη Φλόριντα ο Μεντβέντεφ (vid)

Τον 4ο τίτλο του στα τελευταία 5 τουρνουά κατέκτησε ο ασταμάτητος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που επικράτησε με 7-5, 6-3 του Γιανίκ Σίνερ, έπειτα από μία ώρα και 34 λεπτά αγώνα, και στέφθηκε πρωταθλητής στο Miami Open της Φλόριντα.

Ο 27χρονος Ρώσος παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Σίνερ, κάνοντας το 6/6 στις μεταξύ τους συναντήσεις στο κορτ, ενώ αυτός ήταν ο 5ος τίτλος του σε ATP Masters διοργανώσεις, και 19ος συνολικά στην έως τώρα καριέρα του.

Αναφορικά με το παιχνίδι, μέχρι το 4ο game αμφότεροι διατηρούσαν στο ακέραιο το σερβίς τους (2-2), ενώ ακολούθησαν δύο διαδοχικά break εκατέρωθεν, τα οποία κράτησαν τις ισορροπίες στο ίδιο επίπεδο (3-3).

Μέχρι το 10ο game παρέμενε το ισόπαλο σκορ (5-5), ώσπου στο 11ο game ο Μεντβέντεφ κράτησε στον πόντο τον Ιταλό αντίπαλό του, ενώ με το 2ο προσωπικό του break έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα, βάζοντας τα θεμέλια για τη straight νίκη (7-5).

Στο δεύτερο μέρος, ο No. 4 (προσεχώς) του κόσμου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, ξεκινώντας με εξαιρετική υπεράσπιση του σερβίς του, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα break, για το πρώτο ασφαλές προβάδισμα (2-0).

Με δύο break και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού, η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα (3-1), ενώ στην εξέλιξη της αναμέτρησης δεν είχαμε κάποια νέα “παραβίαση” σε κάποιο από τα σερβίς, και έτσι ο Ρώσος έφτασε εύκολα στη νίκη και στην κατάκτηση του τίτλου στο Μαϊάμι.

Ακολουθούν περισσότερα…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις