fbpx

Billie Jean King Cup, Ελλάδα-Μάλτα 1-0: Προβάδισμα για την Εθνική με την Γραμματικοπούλου

Billie Jean King Cup, Ελλάδα-Μάλτα 1-0: Προβάδισμα για την Εθνική με την Γραμματικοπούλου

Εύκολη επικράτηση για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κόντρα στην Ελάιν Γκενοβίσε με 6-1, 6-2, μέσα σε μία ώρα και 5 λεπτά αγώνα, με την οποία κάνει το 1-0 για την Εθνική Ελλάδος στο tie με την Μάλτα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Billie Jean King Cup, στην πόλη Οέιρας της Πορτογαλίας.

Αυτό σημαίνει, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει μία ακόμα νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς με τη Μάλτα, για να πάρει τη δεύτερη διαδοχική νίκη στον όμιλο, που θα μας βάλει σε τροχιά πρόκρισης στα play off ανόδου το Μεγάλο Σάββατο (15/4), για την 1η κατηγορία της διοργάνωσης.

Στο επόμενο παιχνίδι για τις δύο χώρες, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα υπερασπιστεί τα “γαλανόλευκα” απέναντι στην Φραντσέσκα Κούρμι, ενώ μετά θα ακολουθήσει το διπλό, ευελπιστώντας πως θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Θυμίζουμε, η Ελλάδα εχθές ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ισραήλ με 3-0 στις νίκες στο μεταξύ τους tie, και σήμερα (12/4), παράλληλα με τους αγώνες μας κόντρα στη Μάλτα, η Βοσνία Ερζεγοβίνη αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Πορτογαλία, ενώ το Ισραήλ έχει ρεπό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις