fbpx

Billie Jean King Cup, Ελλάδα-Μάλτα 1-1: Δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ και το tie θα κριθεί στα διπλά

Billie Jean King Cup, Ελλάδα-Μάλτα 1-1: Δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ και το tie θα κριθεί στα διπλά

Ισόπαλο το tie με την Μάλτα, καθώς η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα εξαπλή ευκαιρία να τελειώσει το ματς υπέρ της Εθνικής μας ομάδας. Πλέον η σειρά βρίσκεται στο 1-1, και η νίκη για τον 2ο αγώνα του Billie Jean King Cup θα κριθεί στα διπλά.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την μαχητική Φραντσέσκα Κούρμι, και παρά το γεγονός πως η Δέσποινα προηγήθηκε στα σετ, η αθλήτρια από την Μάλτα ισοφάρισε και κέρδισε το ματς στο decider, βάζοντας για τα καλά στο κόλπο της νίκης την Εθνική της ομάδα (4-6, 7-6, 6-4).

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ελάιν Γκενοβίσε με 6-1, 6-2, μέσα σε μία ώρα και 5 λεπτά αγώνα, και στο διπλό θα παίξουν για την “γαλανόλευκη” Βαλεντίνη και Δέσποινα, κόντρα στις Γκενοβίσε και Πελλικάνο.

Το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τις Μαρία Σάκκαρη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Μάρθα Ματούλα, ενώ αρχηγός της Ελληνικής αποστολής είναι η Αγνή Στεφάνου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις