fbpx

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ την ομάδα μου που βρίσκεται δίπλα μου 52 εβδομάδες το χρόνο»

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ την ομάδα μου που βρίσκεται δίπλα μου 52 εβδομάδες το χρόνο»

Παρά την ήττα και τον 3ο χαμένο τελικό στο Barcelona Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αρκετά ευχάριστος στις on court δηλώσεις του, κάνοντας κάποια αστεία στον back to back πρωταθλητή της ATP 500 χωμάτινης διοργάνωσης στη Βαρκελώνη, αλλά και συγχαίροντας τον για την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη λαμπρή (έως τώρα) πορεία του 19χρονου Ισπανού, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, ενώ τέλος έκλεισε λέγοντας ευχαριστώ και στους δικούς του ανθρώπους, που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε διοργάνωση.

«Κάρλος, ηρέμησε λίγο ρε φίλε, τρομάζεις κόσμο έτσι όπως παίζεις», είπε χαριτολογώντας ο Στέφανος στις on court δηλώσεις του και συνέχισε: «Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά για την κατάκτηση του τίτλου. Είχα την ευκαιρία να σε δω να παίζεις από το ξεκίνημα της καριέρας σου, και ήσουν εξ’ αρχής ένας απίστευτους παίκτης».

«Είμαστε κάποιοι που ξεκινήσαμε λίγο πιο πριν από εσένα τις καριέρες μας, όμως όταν είδαμε πως παίζεις μείναμε έκπληκτοι από το ταλέντο σου, και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια είσαι εντυπωσιακός.

Αν και είμαστε λίγο μεγαλύτεροι ηλικιακά, αποτελείς πρότυπο για εμάς. Η ομάδα σου κάνει εξαιρετική δουλειά και φαίνεται πως είναι πολύ αφοσιωμένη στο στόχο σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Σχετικά με τη δική του ομάδα, ο Στέφανος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω και στη δική μου ομάδα, που βρίσκεται στο πλευρό μου τουλάχιστον 52 εβδομάδες τον χρόνο, και μοιραζόμαστε τα πάντα, επιτυχίες και αποτυχίες.

Είμαι χαρούμενος που είστε δίπλα μου σ’ αυτή τη διοργάνωση, έστω και αν είμαι ο φιναλίστ και όχι ο πρωταθλητής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις